iptv
You are Unregistered, please register to gain Full access.
SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services  Sirius-xm-orbital-animations

iptv

spotify netflix infinity software iptv dreambox amiko keys antivius tools other account
 
IndiceCercaSES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services  6ZmAsFQRegistratiAccedi
Non sei Registrato,registrati per avere accesso al Forum
You are Unregistered, please registrer to gain Full access.
ATTENTION GUESTS: PLEASE REGISTER
per informazioni e test "gratuito" contattatemi qui
Skype: live:mondiwebit
Email: mondiwebit@hotmail.com

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI


RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI


RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

Condividi
 

 SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services

Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Andare in basso 
AutoreMessaggio
giku
Admin
Admin
giku


Mesaje : 23012
Puncte : 23669
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08.06.16

SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services  Empty
MessaggioTitolo: SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services    SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services  Empty7/7/2016, 14:03

7 iulie 2016

SES S.A. (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media (NASDAQ: RRM), un important furnizor de servicii media digitale, cu filiala sa deținută 100%, SES Platform Services.
SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services  Ses%2Bmx1

SES a achiziționat RR Media pentru 13,291 dolari pe acțiune, ceea ce a dus la o valoare a companiei de 242,2 milioane de dolari. Tranzacția a fost finalizată după îndeplinirea cu succes a condițiilor finale și după primirea aprobărilor reglementare.

Tranzacționarea acțiunilor ordinare RR Media la Bursa de Valori Nasdaq a fost oprită de la prima oră a zilei de 6 iulie 2016 și va fi suspendată oficial începând cu încheierea activității bursiere din aceeași zi.

Compania creată prin această fuziune, care va funcționa sub numele de MX1, va consolida și extinde actualele capacități video ale SES pentru a livra și comercializa servicii video pe platforme liniare și non-liniare. MX1 va folosi rețelele globale și tehnologiile cloud ale ambelor companii pentru a oferi o suită completă de soluții video și media digitale complete și inovatoare pentru principalele companii video ale lumii, ceea ce va consolida și mai mult poziția de lider a SES pe piața video mondială.

MX1 va colabora cu principalele companii media pentru a transforma conținutul într-o experiență de neuitat pentru audiențele globale și pentru a furniza expertiză și capacități video, cum ar fi servicii înalt optimizate de gestionare conținut și distribuție.

MX1 va distribui peste 1.000 canale TV, va gestiona derularea a 440 de canale și livra conținut sindicalizat către peste 120 importante platforme VOD cu abonament. Noua companie are 16 birouri în întreaga lume și șase centre media dotate cu cele mai noi echipamente, ceea ce permite clineților săi să ajungă la miliarde de oameni din întreaga lume.

MX1 va fi condusă de Avi Cohen, nou numitul CEO, care anterior a fost CEO al RR Media. Alături de HD PLUS, o altă filială SES responsabilă de importanta platformă HD din Germania, MX1 va fi parte a companiei SES Media Solutions condusă de Wilfried Urner.

“Suntem siguri ca noua companie MX1 va exploata expertiza și succesul dobândite de cele două companii pe piețele cheie pentru a-și extinde portofoliul. Alăturarea MX1 la grupul SES reprezintă un prim pas în procesul de globalizare a activității SES de furnizare de servicii video și în accelerarea atingerii obiectivului nostru de a deveni unul dintre principalii furnizori de servicii media de ultimă generație”, a declarat Urner, CEO SES Media Solutions.

Informații suplimentare privind MX1 disponibile la http://www.MX1.com.
Torna in alto Andare in basso
 
SES anunță finalizarea cu succes a fuziunii dintre RR Media și SES Platform Services
Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Torna in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi in questa sezione del forum:Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum.
iptv  :: International Section :: Romania-
Vai verso: