iptv
You are Unregistered, please register to gain Full access.
Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România Sirius-xm-orbital-animations

iptv

spotify netflix infinity software iptv dreambox amiko keys antivius tools other account
 
IndiceCercaGlobecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România 6ZmAsFQRegistratiAccedi
Non sei Registrato,registrati per avere accesso al Forum
You are Unregistered, please registrer to gain Full access.
ATTENTION GUESTS: PLEASE REGISTER
per informazioni e test "gratuito" contattatemi qui
Skype: live:mondiwebit
Email: mondiwebit@hotmail.com

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI


RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI


RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI
«•»WELCOME TO THE FORUM CAMSHARING «•»


Telegram Forum annunci presso il bot: https://t.me/joinchat/LToO-xnPkO7HZddQ7ucFMA«•»Latest topics«•»
Theme
Date and Time
Written by
⇒ 9€ mensili⇐ ♔ UNKNOWN - IPTV® ♔ SICUREZZA, PROFESSIONALITA' E STABILITA' ASSICURATA. I MIGLIORI ♔ ⇒ 9€ mensili⇐
⚽️⚽️LUCKY IPTV ⚽️⚽️- ⚽️⚽️ PROMO VARIE ⚽️⚽️ CLICCA QUI X VISIONARE TUTTE LE PROMO IN CORSO⚽️⚽️VISA/MASTERCARD - BITCOIN - PAYPAL⚽️ APPROFITTANE X NUOVO PANNELLO O PER FARE SCORTA DI CREDITI ✅PROMO VALIDE FINO A RAGGIUNGIMENTO QUOTE PREVISTE ⚽️⚽️
"Da sempre" qualità e sicurezza a prezzi unici! oltre 30000 contenuti , "serietà reciproca"
₪₪₪₪ HERMES X2 - DOPPI FLUSSI (PRIMARI+BACKUP) FATTI IN 2 LOCATION 2 PRODUZIONI ₪₪₪₪ FLUSSI ALTA QUALITA' [SKY - TIVUSAT - PREMIUM - EUROSPORT - FORMULA 1 - MOTO-GP] - IN HEVC *** UNICO FORNITORE DI FLUSSI CON 650 CANALI IN LOCALE ***
⚽️⭐⚽️⭐⚽️⭐⚽️⭐ARES IPTV - TOP QUALITY - H265 - 30.000 VOD - LO SPORT AL MASSIMO DELLA QUALITA'⚽️⭐⚽️⭐⚽️⭐⚽️⭐
▂ ▃ ▅ ♚ ⚜️⚜️⚜️ NEW SERVER IPTV ⚜️⚜️⚜️ ♚ ▅ ▃ ▂
NEW TEAM TV LA STABILITA' E LA QUALITA' MAI VISTA PRIMA
NEW TEAM TV LA STABILITA' E LA QUALITA' MAI VISTA PRIMA
NEW TEAM TV TUTTO CIO CHE CERCHI DAGLI EVENTI SPORTIVI AL CINEMA
♛KINGIPTVRETURN♛ - l'iptv® che hai sempre sognato, stabilita' e qualita' al ✄ miglior prezzo ✄
Oggi alle 12:39
Oggi alle 12:36
Oggi alle 12:35
Oggi alle 12:33
Oggi alle 12:32
Oggi alle 12:30
Oggi alle 12:25
Oggi alle 12:25
Oggi alle 12:25
Oggi alle 12:09
Unknown - IPTV
LUCKY.IPTV
DarkWebIptV
HERMES TELEVISION-FLUSSI
ARES.IPTV
Ovunque.tv
NewTEAM
NewTEAM
NewTEAM
kingiptv
iptv software decoder android tv images dreambox vu mag ottplayer keys kodi antivirus netflix spotify

Telegram Forum annunci presso il bot: https://t.me/joinchat/LToO-xnPkO7HZddQ7ucFMA


Condividi
 

 Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România

Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Andare in basso 
AutoreMessaggio
giku
Admin
Admin
giku


Mesaje : 23081
Puncte : 23738
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08.06.16

Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România Empty
MessaggioTitolo: Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România   Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România Empty9/1/2018, 05:24

Globecast, furnizor global de soluții pentru media, a extins parteneriatul cu SES pentru servicii premiu de distribuție TV pe care le oferă Orange România. Aceasta din urmă utilizează capacitatea de satelit a SES. Abonații serviciilor DTH ai Orange România vor continua să se bucure de cel mai mare număr de canale HD din țară, prin satelitul ASTRA de la 31,5 grade est.
 
Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România SES%2Borange%2BRomania%2BGlobecast
Globecast va închiria mai multe transpondere pe satelitul ASTRA 5B de la 31,5 grade est pentru a oferi servicii către Orange România. Capacitatea va fi utilizată pentru a transmite 112 canale TV, dintre care 52 HD, utilizând standardele DVB-S2 și MPEG-4. Rolul Globecast este să administreze preluarea, criptarea și codarea întregului pachet TV, precum și transportul semnalului la stațiile de uplink pentru satelitul ASTRA 5B.
Serviciile TV premium ale Orange România au fost lansate în iunie 2013 cu ajutorul SES. Acestea utilizează puterea și acoperirea extinsă a satelitului ASTRA 5B pentru a oferi canale HD prin cea mai mică antenă de pe piața românească. Într-o piață foarte competitivă, precum cea locală, cu o penetrarea a serviciilor TV cu plată de 98% și 5 platforme DTH, platforma de servicii TV prin satelit a Orange a crescut exponențial de la lansare.
”Am colaborat îndeaproape cu SES, iar acesta este încă un exemplu al beneficiilor pe care acest parteneriat îl oferă clienților. Într-o piața așa de competitivă, calitatea serviciilor este esențială pentru obținerea succesului. Suntem încântați să extindem această parte specifică a relației”, a declarat Biliana Pumpalovic, director general al Globecast Moscova.
”Extinderea acordului subliniază rolul important al satelitului ca infrastructură critică pentru operatorii de telecomunicații în distribuția de pachete TV către abonați. Suntem alături de Orange România încă de la lansarea serviciului DTH, nu doar din punct de vedere tehnic dar și pe zona de marketing, promovând serviciul Orange în toată țara. Suntem încântați să continuăm alături de un partener inovator, capabil să ofere servicii de cea mai bună calitate către clienți”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, vicepreședinte și Chief Regional Officer la SES Video.
„Experiența oferită clienților stă la baza tuturor serviciilor pe care le punem la dispoziție, fie că vorbim despre cea mai extinsă rețea 4G din țară sau despre conținutul către care oferim acces. Suntem încântați să putem oferi pachete Orange Love prin adăugarea serviciilor de televiziune prin satelit alături de oferta noastră de internet fix. Extinderea parteneriatului cu Globecast și SES se potrivește perfect cu această strategie”, a adăugat Yves Martin, Chief Marketing Officer al Orange România.
Despre Globecast

 
  Globecast sprijină clienții în administrarea conținutului și distribuirea lui oriunde, oricum și oricând este nevoie. Compania furnizează achiziție de conținut, servicii de management și distribuție de conținut la nivel global, inovând constant și investind în noi tehnologii pentru a crea noi servicii orientate către client. Globecast a creat rețeaua globală hibridă satelit – fibră optică numărul unu, pentru crearea și distribuția de conținut video. Aceasta furnizează orice tip de servicii video, inclusiv: TV Everywhere OTT, satelit, cablul, video-on-demand și distribuție CDN utilizând soluții media pe bază cloud. De asemenea, furnizează servicii de achiziție de conținut, agregare și distribuție (CAAD) către 110 rețele.
 
  Despre SES
 
  SES este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 12 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks. Compania oferă servicii de comunicații radiodifuzorilor, producătorilor de conținut, furnizorilor de internet, operatorilor de rețele fixe și mobile, guvernelor și instituțiilor guvernamentale. Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la ses.com.
 
  Despre Orange România
 
  Orange este lider de piaţă în România cu 10.331.00 clienţi şi venituri de 277 milioane de euro la 30 septembrie 2017. Orange România este parte a Orange Group, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume, cu peste 269 milioane de clienţi la nivel global. Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile, precum și servicii TV. De asemenea, Orange este un leader global în furnizarea serviciilor IT și telecomunicații către corporații, sub brandul Orange Business Services. În martie 2015, Grupul a prezentat noul plan strategic “Essentials2020”, care plasează experiența clienților la baza strategiei sale, cu scopul de a le permite să beneficieze de toate avantajele universului digital și forța noii generații de rețele. Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile la www.orange.ro.
Torna in alto Andare in basso
 
Globecast extinde parteneriatul cu SES pe servicii de distribuție pentru Orange România
Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Torna in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi in questa sezione del forum:Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum.
iptv  :: International Section :: Romania-
Vai verso: